Betaling, verzending en terugbetaling

Betaling

Je kunt betalen per bankoverdracht, iDeal of Bancontact. Als je problemen ervaart met de betaling, neem dan contact op door een e-mail te sturen naar a.h.vanwettum@gmail.com.

Verzending

Op dit moment verzend ik alleen binnen Nederland.

Items worden binnen een week op de post gedaan. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van PostNL en dat betekent in de praktijk dat je je pakket binnen twee dagen ontvangt. Let erop dat dit een schatting is van de verzendtijd en dat ik niet verantwoordelijk ben voor vertragingen of problemen bij de koerier service.

Verzendkosten

NL € 2,50 (zonder track & trace / kleine werken) / € 5,- (met track & trace / pakket)

Gratis standaard verzending voor alle bestellingen boven de € 60 binnen Nederland.

Verzending is op eigen risico. Alle items worden verzonden in een stevige en niet te vouwen kartonnen doos of envelop en ik maak gebruik van track & trace (behalve bij de kleine werken). Als je extra verzekering of snellere bezorging wilt, stuur me een bericht via a.h.vanwettum@gmail.com. Als je pakket is vertraagd, beschadigd of kwijtgeraakt tijdens de bezorging, neem contact op met de koerier service met je track & trace code.

Terugbetaling 

Zie de Algemene voorwaarden, onder het kopje Herroepingsrecht, artikel 6, 7 en 8. Kunstwerken in opdracht en winacties komen niet in aanmerking voor terugbetaling, prints en andere kunstwerken alleen wanneer het onbeschadigd en op kosten van de klant geretourneerd wordt binnen 7 werkdagen.

Als je een beschadigd of verkeerd item hebt ontvangen, neem contact met me op via a.h.vanwettum@gmail.com met een foto van het probleem en je ordernummer, dan help ik je verder.